SALVEST Põnn BIO Bravčová panenka zo zeleninovým pyré 110 g
Kód: H92-73841Súvisiaci tovar
Podrobný popis
SALVEST Põnn BIO Bravčová panenka so zeleninovým pyré (110 g)Zeleninovo-mäsový príkrm pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca.
Bataty, tekvica, hrášok, hovädzie mäso, trocha vývaru a kvapka repkového oleja, to všetko v bio kvalite, tvorí náplň kapsičky, ktorá je opatrená praktickým uzáverom pre prípad, že by vaše dieťa nezjedlo celú túto dobrotu naraz. Nie je do nej pridávaný žiadny ďalší cukor, umelé farbivá, arómy ani konzervanty. Výrobok je tepelne opracovaný a jeho trvanlivosť zabezpečuje šetrná sterilizácie. Príkrm bol vyvinutý v spolupráci s pediatrami.
Návod na prípravu: Výrobok ohrejte klasicky v kastróliku alebo v kapsičke vo vodnom kúpeli na 40 ° C a môžete servírovať. Obsah kapsičky je vhodné podávať deťom malou lyžičkou. Začnite jednou až dvoma čajovými lyžičkami denne a množstvo postupne zvyšujte. Kapsička nie je určená k ohrevu v mikrovlnnej rúre.
Zloženie: *bataty, voda, *bravčová panenka (9 %), *tekvica, *hrášok, repkový olej, *paštrnák. Bezgluténový.*z ekologického poľnohospodárstva.
Nutričná hodnota na 100 g: Energia 314 kJ / 75 kcal; tuk 2,8 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4 g; sacharidy 8,9 g, z toho cukry 4,6 g; bielkoviny 2,7 g; soľ 0,02 g. Obsah soli je daný množstvom prirodzene vyskytujúceho sa sodíka v surovinách. Bez prídavku cukrov. Obsahuje iba prírodné cukry. Potravina pre osobitné výživové účely.
Skladovanie: Neotvorený výrobok sa skladuje pri bežnej izbovej teplote. Otvorenú kapsičku znova uzavrite a skladujte v chladničke po dobu maximálne 24 hodín. Minimálna trvanlivosť je uvedená na obale.
Výrobca: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estónsko.
Distribútor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.
Dodatočné parametre
Kategória: | Mäsovo-zeleninové príkrmy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.12 kg |
Gramáž: | 110 g |
Délka: | 3,80 cm |
Šířka: | 7,50 cm |
Hloubka: | 16,40 cm |
Objem: | 467,40 cm3 |
Nomenclature: | 21042000 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár